Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου για τον βανδαλισμό του αγάλματος του Ναπολέοντα Σουκατζίδη

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου για τον βανδαλισμό του αγάλματος του Ναπολέοντα Σουκατζίδη

Η συγκεκριμένη θρασύδειλη ενέργεια βανδαλισμού του αγάλματος του Κομμουνιστή ήρωά Ναπολέοντα Σουκατζίδη στο Αρκαλοχώρι από αγνώστους  μέσα στην νύχτα αποτελεί πράξη χυδαίου αντικομουνισμού. Με την πράξη τους επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι δεν μπορούν να ησυχάσουν στην ιδέα ότι το ΚΚΕ εδώ και 105 χρόνια εξακολουθεί να οργανώνει την πάλη του λαού ενάντια στα μονοπώλια τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες ΕΕ-ΝΑΤΟ και τις κυβερνήσεις τους, φωτίζοντας τον δρόμο για τον σοσιαλισμό.

Ιδιαίτερα σε μία περίοδο που ξεπηδάνε εστίες αντίστασης και διεκδίκησης του λαού μας, που ισχυροποιείται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής με ευρύτερα κομμάτια εργαζομένων να συμπορεύονται με τους κομμουνιστές σε κάθε μέτωπο πάλης. 

Νομίζουν ότι καταφέρνουν κάτι προσπαθώντας να χτυπήσουν την ιστορία που έχει γράψει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, σε μία περίοδο που η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει τις επόμενες μέρες στη Βουλή το “κατά παραγγελία” από το μονοπώλιο κατάπτυστο νομοσχέδιο, το οποίο ανάμεσα στα πολλά αισχρά, φέρνει την ένταση της ποινικοποίησης των εργατικών λαϊκών αγώνων στον δρόμο που έστρωσαν οι κυβερνήσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Τέτοιες ενέργειες  δεν φοβίζουν και δεν τρομοκρατούν το ΚΚΕ , ούτε το εργατικό λαϊκό κίνημα. 

Καλούμε τον λαό της περιοχής να καταδικάσει τέτοιους είδους ενέργειες. Να απομονώσει τον αντικομουνισμό, καθώς όπου και όταν εμφανίζεται στοχεύει τον ίδιο τον λαό και την νεολαία! Να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση και πάλη σε κάθε γειτονιά, χωριό και χώρο δουλειάς. Με πιο δυνατό ΚΚΕ παντού και στις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί